Veneensuunnittelua ja -valmistusta yli 30 vuoden kokemuksella

Ab Korsö Båt Oy on perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus veneenrakennuksesta. Yrityksen perusti Hjörvald Sundkvist vuonna 1978. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 4 henkilöä. Korsö Båt on yhteistyössä Suomen johtavien moottorivenevalmistajien kanssa kehittänyt kymmeniä eri venemalleja.

Korsö Båt sijaitsee Öjassa, 10 km Kokkolan keskustasta. Hjörvald Sundkvist tunnetaan useiden suosittujen venemallien – mm. Korsö, Sunmar, Matador, Commodor ja Skyline – suunnittelijana. Näitä malleja valmistettiin 1980- ja 90-luvulla ja jotkin niistä ovat edelleen tuotannossa.

Vuodesta 2007 yritystä on johtanut Daniel Sundkvist.

Tietoa ja taitoa

- Meillä on yli 30 vuoden kokemus moottoriveneiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

- Meille tuttuja rakennemateriaaleja ovat mm. puu, lasikuitu ja alumiini.

- Moottoriveneet – olipa kyseessä sitten uppoumarunko tai liukuva tai puoliliukuva runkotyyppi – ovat ominta osaamisaluettamme.

- Meillä on vankka kokemus lasikuitumuottien lestien valmistuksesta perinteisin puusepänmenetelmin. Käytämme lestinvalmistuksessa apuna myös 3D-, CAD- ja CNC-tekniikoita.

- Olemme suunnitelleet useita erityyppisiä veneitä alusta loppuun. Tämän ansiosta meillä on hyvin paljon veneiden tilaratkaisuihin liittyvää osaamista.

- Olemme suunnitelleet ja valmistaneet sisustuksia eri puumateriaaleista sekä moottori- että purjeveneisiin.